《國慶假期淫西女友大战肥佬大叔_凌辱感爆燈》

hmfg 发表于 2016-10-8 05:54

第 1 页

(淫西女友第一帖)

同大家91网友解释下,J 的意思(打飞机)经上次的贴好多人看不懂粤语。 sorry

女友終於肯服侍埋我個肥宅fd,睇住佢幫個肥佬又含又啜,真係凌辱感爆燈

女友雖然係淫西,但之前都會揀擇,但唔係個個都搞得,尤其冇乜外表,不過今次終於打破缺口

呢次個肥佬网友,勁咸濕大叔樣,超級AV迷。我好早已經俾女友既淫相佢睇,佢當時超興奮,我俾相佢睇後,佢都坦白同我講,睇住佢啲相黎J

今次女友終於肯落水,我仲要佢戴住狗鍊,俾我拖佢出去服侍呢個肥佬大叔

女友懞住眼咁幫佢又舐又啜,手口並用,肥佬好快已經忍唔住爆晒精入女友個口。服侍完客人當然要服侍埋主人,跟住就輪到肥佬幫我地影相

睇住淫西女友俾肥佬搞,觀感真係超爆,凌辱度高好多,high到爆廠

女友會上嚟睇,歡迎各位ching盡量留言淫辱呢條淫賤西,越侮辱得狠,越屌得賤,佢越鍾意

睇下有冇色友可以口頭淫辱到佢濕晒,撩慶佢把火,等佢同色友見面真玩...

Miss姣 发表于 2016-10-8 06:02

支持粤语讲解,同声同气睇起来读起来就系刺激d!睇到索女比大叔叼,视觉上好有冲击感!

淫究生 发表于 2016-10-8 06:35

撑粤语 撑到底 就好似撑烂条女嘅閪咁 越屌越过瘾 而家d人屌嘅唔係閪 而係激情 你同条女搵嘅唔係性爱 而係刺啫激

fuckfisher 发表于 2016-10-8 06:45

我会温柔甘轻抚淫西全身,用舌头舔淫西只西左右阴唇,用舌尖反复插入淫西,贪婪地允吸夹杂了n个男人插过混合的骚味,让味蕾先享受骚逼人妻的风情,唤醒我下面17cm的赤兔,我要好好舔你的骚逼,被男朋友插过,也被野男人插过,马上被我这根陌生人的大鸡吧插进去,而且随意的干,把内心里的淫荡毫无保留的缺堤式地爆发出来吧。我会做好体检报告给你看,保证绝对安全,不用担心风险。我也是有正经生活的好男人,最好你挑一个月经刚过的时间,我们可以放肆地享受性爱,我要好好舔你的骚逼,被男朋友插过,也被野男人插过,马上被我这根陌生人的大鸡吧插进去,而且随意的干,把内心里的淫荡毫无保留的缺堤式地爆发出来吧,舔湿透了内裤,赤红色的大鸡吧再插进去,憋足了欲望,被大鸡吧满足的那一下,让你肉体和精神得到双层满足。我是赤兔君,qq1049883466 广州人,粤语系, 27岁 177 17cm 64kg

skinlk 发表于 2016-10-8 08:44

QQ系乜阿

东莞推拿师 发表于 2016-10-8 11:18

香港情侣?我系东莞专业推拿师,27岁,站内有我帖子,适合加QQ联系:441986073

buhuidezuotian 发表于 2016-10-8 11:59

你好 我26 181 71 有过经验 期待和你们的相遇 秋秋 妻柳丝伞儿要领伞

309424160 发表于 2016-10-8 17:31

lucky820305 发表于 2016-10-8 20:51

都已经帮他口了,为什么不给他屌?兄弟,应该当她是母狗,随便一个人都可以屌她

xiejie1111 发表于 2016-10-8 23:15

长沙单男诚交论坛朋友,生活中总需要一些快乐点缀。聊聊天也好。QQ363083670

xiejie1111 发表于 2016-10-8 23:17

长沙单男诚交论坛朋友,生活中总需要一些快乐点缀。聊聊天也好。QQ363083670

mingfai 发表于 2016-10-9 08:26

加强耻感嘅调教,可以PO几张你女友嘅单人裸照上嚟,等其他人打印贴去公共地方,俾更多人睇到佢裸照

九周半 发表于 2016-10-9 09:02

小骚逼身材好,
够听话!
不知道活儿如何啊?

gzccjh 发表于 2016-10-9 12:22

广州既兄弟,希望有机会一起叼HI条淫婆。WX420069896

最爱人妻 发表于 2016-10-9 18:32

你个F十足蟹老板,你条女就十足海绵宝宝甘 甘多个隆都可以叼甘

南山fq 发表于 2016-10-9 19:40

身材不错,应该很好操

南山fq 发表于 2016-10-9 19:41

身材不错,应该很好操

Sammy123 发表于 2016-10-9 20:32

广州兄弟,支持粤语!!睇起身有味道!!

unicellular 发表于 2016-10-10 00:10

你老婆对波好正,又大又圆,最紧要系够挺,对波都够玩一晚!!!虽然睇唔到块西,不过从唇型来睇,肯定多肉又多汁!!啜起身叠叠声,搞到我今晚又要锄一卧老婆先去到火!!下次受唔受我玩先,你答我一个字就得

花都294721354 发表于 2016-10-10 15:38

广州长度19公分素质粗大猛男,性欲旺盛欲求不满,找广州或常来广州附近的懂情趣的单女、少妇~现实玩...
QQ:294721354
屌爆你条女只閪

hejinhan 发表于 2016-10-10 15:42

粤叼粤强

hmfg 发表于 2016-10-11 19:53

回复 6# 东莞推拿师

有冇深圳相熟噶技師?介紹~

hmfg 发表于 2016-10-11 19:55

回复 19# unicellular

有緣色友,大家都有機會!

现在开始 发表于 2016-10-11 21:40

叼你老毛我也粤语回复你下

cocoazi 发表于 2016-10-12 17:25

小淫妻在肥佬大叔衬托下显得娇小而又淫靡,此乃佳作。
有个疑问,之前在5 2 0拜读过MMeeiMMeei的帖子,不知是否就是楼主?看着眼熟。

东莞推拿师 发表于 2016-10-12 21:07

回复 22# hmfg

无哦,来东莞都好方便的,到了我去接你们就可以.有车

hmfg 发表于 2016-10-13 02:03

回复 25# cocoazi

失敬~! 失敬~! 失敬~! 失敬~!

cocoazi 发表于 2016-10-13 18:22

可是不上5 2 0了?很久没看到MM大哥的作品了,没想到来91发贴啦,失敬的应该是我才对。可有下一期计划?

winxpisgod 发表于 2016-10-13 21:21

叼臭个烂嗨!贱过地底泥!来茂名叫十个人轮距!

kokoy 发表于 2016-10-14 00:14

东莞年轻素质夫妻。28.26.175.160.71.45.帖子

相关搜索